De KNAF  
 
   
 
 

KNAF - Knac Nationale Autosport Federatie

Welkom op de internetsite van de KNAF. Op deze website vindt u alle informatie over het aanvragen of verlengen van uw licentie, de race en rally examens, de verschillende wedstrijdkalenders en nog veel meer. Als u suggesties of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op met het Federatiebureau.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Talent First - Max Verstappen imponeert met winst en inhaalrace op Nürburgring

26-08-14 - Max Verstappen heeft op de Nürburgring tijdens de negende ronde van het FIA Europees Kampioenschap Formule 3 opnieuw zijn veelzijdige talenten op meesterlijke wijze getoond. Onder uiterst lastige omstandigheden wist de 16-jarige KNAF Talent First-rijder de eerste wedstrijd op zijn naam te schrijven.
Talent First - KTF-rallytalent Mats van den Brand bekroont WRC-debuut bij ADAC Rallye Deutschland met topklassering

26-08-14 - KNAF Talent First-rallytalent Mats van den Brand heeft zijn debuut in het FIA World Rally Championship opgeluisterd met een topklassering. In de VRS Ford Fiesta R2 liet Van den Brand rijders met veel meer WRC-ervaring ruim achter zich. “Een geweldig resultaat en een super mooie ervaring”, aldus een nog nagenietende Van den Brand na zijn WRC-debuut.
Autocross - Nieuwsbrief BSAC (Bestuur Sectie Auto Cross)

13-08-14 - Klik hier voor de nieuwsbrief van het BSAC (Bestuur Sectie Auto Cross). Groet, Bestuur Sectie Auto Cross
Autocross - Informatie Eurol/VEKA NK Autocross - Loenen

13-08-14 - Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers, Het wordt steeds spannender in de competitie om de Nederlandse Autocross titels en de een na laatste wedstrijd komend weekeinde in Loenen staat op voorhand dan ook al bol van de spanning. Er kunnen zelfs al rijders officieus een titel binnen halen en wees nu eerlijk dat is toch het mooie van onze autosport. LAT '77 onze medeorganisator heeft er dan ook alles aan gedaan om er een verzorgde locatie van te maken.
Karting - Official worden in de kartsport?

12-08-14 - Kijk jij ook altijd uit naar het weekend, zit je niet te wachten op die saaie zondagen en wil je graag iets doen in de kartsport? Meld je dan nu aan als official bij het Euromarshal Team!
Autorensport - Kaartverkoop DTM Zandvoort van start

05-08-14 - De kaartverkoop voor het DTM evenement op Circuit Park Zandvoort is vanaf dinsdag 5 augustus van start gegaan. Al vanaf € 17,00 kan op zondag 28 september de sensationele toerwagenstrijd tussen Audi, BMW en Mercedes-Benz bijgewoond worden. Zowel via de website www.circuit-zandvoort.nl, als via www.dtm.com zijn de kaarten te bestellen. Tevens zijn de toegangsbewijzen in de voorverkoop goedkoper dan aan de dag kassa’s.
Talent First - Geen loon naar werken voor KNAF Talent First-autorensport-talenten Max Verstappen en Larry ten Voorde

05-08-14 - KNAF Talent First-autorensporttalenten Max Verstappen en Larry ten Voorde hebben een moeilijk raceweekend achter de rug. Verstappen reed in het FIA Europees Kampioenschap Formule 3 op de Oostenrijkse Red Bull Ring drie sterke wedstrijden en passeerde een keer als derde en twee keer als vierde de finish. Ten Voorde ondervond grote problemen bij zijn op TT Circuit Assen verreden wedstrijden van de Formule Renault 1.6 NEC Junior en zag tot twee keer toe de finish niet.
Karting - 25-jarig jubileum voor Kartcircuit Pottendijk

08-08-14 - In het weekend van 19 en 20 juli vierde Kartcircuit Pottendijk haar 25-jarig jubileum. De hele week kon men tegen een jubileumtarief karten op het circuit. Ook riep de jubilaris iedereen op om een donatie te doen aan het goede doel, namelijk Racing Against Cancer. Bij de feestelijke gelegenheid werd nog eens teruggekeken op 25 jaar Pottendijk.
Karting - Kids City Tour: nieuw initiatief om kinderen in aanraking te laten komen met Karting

08-08-14 - Kartcentrum Lelystad wil meer kinderen voor het eerst in aanraking laten komen met een kart en ontplooide daartoe een nieuw initiatief: de Kids City Tour! Met zes Parolin Dolphin karts en honderd X-Safety barriers gaat Kartcentrum Lelystad verschillende evenementen af om jonge kinderen te enthousiasmeren voor de kartsport en de karting te promoten onder een breder publiek.
De KNAF - Nederlanders in een FIA of CIK Europees of Wereldkampioenschap maand juli

08-08-14 - Over de gehele wereld bedraagt het aantal officiële FIA Europese en Wereldkampioenschappen zo’n dertig, terwijl er daarnaast ook nog voor de diverse CIK EK’s en WK’s wordt gestreden. In lang niet alle kampioenschappen komen Nederlanders in actie, maar gelukkig zijn er toch redelijk wat landgenoten op het hoogste niveau actief. KNAF Fast News houdt de verrichtingen van onze landgenoten die aan zo’n vooraanstaand kampioenschap meedoen in de gaten.