De KNAF  
 
   
 
 

KNAF - Knac Nationale Autosport Federatie

Welkom op de internetsite van de KNAF. Op deze website vindt u alle informatie over het aanvragen of verlengen van uw licentie, de race en rally examens, de verschillende wedstrijdkalenders en nog veel meer. Als u suggesties of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op met het Federatiebureau.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Talent First - 13-jarige KNAF Talent First-karttalenten in de top vijf bij Duitse ronde CIK-FIA Karting Academy Trophy

15-07-14 - KNAF Talent First-karttalenten Richard Verschoor en Rinus van Kalmthout hebben met top vijf klasseringen bij de CIK-FIA Karting Academy Trophy in het Duitse Wackersdorf de Nederlandse eer meer dan hooggehouden. De 13-jarige Verschoor pakte in de finale de tweede positie terwijl de eveneens 13-jarige Van Kalmthout zelfs even aan de leiding lag maar enkele plaatsen moest prijsgeven en als vijfde de finish passeerde.
Talent First - Podiumplaatsen voor KNAF Talent First-autorensporttalenten Max Verstappen en Larry ten Voorde

15-07-14 - KNAF Talent First-autorensporttalenten Max Verstappen en Larry ten Voorde hebben dit weekend weer de nodige podiumklasseringen in de wacht gesleept. Verstappen kende in het FIA Europees Kampioenschap Formule 3 op Moscow Raceway ups en downs, maar toch scoorde het 16-jarige KTF-talent uit drie races een uitstekende tweede en derde positie. Ten Voorde kwam in actie op de Nürburgring en mocht met een tweede en derde plaats in beide wedstrijden van de Formule Renault 1.6 NEC Junior op het ereschavot plaatsnemen.
Autocross - Informatie - Eurol/VEKA NK Autocross - Kerkdriel

15-07-14 - Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers, Met de 4e wedstrijd op zaterdag 12 juli in het vooruitzicht kom je erachter dat dit het begin van de tweede seizoenshelft betekent van het Eurol/VEKA NK Autocross. En halverwege het seizoen is er in geen van de 8 klassen al duidelijk wie er aan het einde van het seizoen in Gendringen gekroond gaat worden tot kampioen van Nederland. Maar voor het zover is hebben we nog 3 wedstrijden op de kalender staan en zijn we op 12 juli te gast bij de ACCGeffen op de bekende baan in Kerkdriel die volgens kadastrale gegevens in Velddriel ligt.
Talent First - Winst en derde plaats bij GTC Rally in Fiesta Sport Trophy voor KNAF Talent First-rijders Mats van den Brand en Leo van der Eijk

08-07-14 - KNAF Talent First-rallytalent Mats van den Brand heeft tijdens de loodzware GTC Rally op overtuigende wijze de overwinning voor zich opgeëist in de Ford Fiesta Sport Trophy. Een uiterst sterke wedstrijd reed ook KTF-rallytalent Leo van der Eijk. In de Fiesta R2 van Vacansoleil Rally Sport pakte Van der Eijk in eerste instantie de leiding, viel door een technisch probleem terug naar plaats vijf, maar vocht zich terug naar een sterke derde plaats in zijn klasse en de Fiesta Sport Trophy.
Talent First - Max Verstappen magistraal naar Zandvoort Masters-titel

08-07-14 - Max Verstappen heeft op Circuit Park Zandvoort de Zandvoort Masters volledig gedomineerd. Vanaf poleposition pakte de pas 16-jarige KNAF Talent First-rijder meteen de kop om vervolgens weg te rijden bij de concurrentie en met een voorsprong van ruim zes seconden als eerste onder de zwart-wit geblokte vlag door te rijden. Voor het oog van bijna 15.000 enthousiaste fans schreef het KTF-talent geschiedenis door 21 jaar na de Masters-overwinning van zijn vader Jos Verstappen, de 24ste editie van deze prestigieuze Formule 3-wedstrijd op zijn naam te schrijven.
De KNAF - Mitsubishi Outlander PHEV nieuwe KNAF safetycar

03-07-14 - De KNAF heeft recent een nieuwe safetycar in gebruik genomen. De keuze is daarbij gevallen op de Mitsubishi Outlander PHEV. In zijn opvallende uitmonstering was de safetycar voor het eerst te bewonderen tijdens de ELE Rally.
Talent First - KNAF Talent First-rijders grossieren in topklasseringen

03-07-14 - Een korte samenvatting van de gereden resultaten van de KNAF Talent First-talenten in de maand juni.
De KNAF - Nederlanders in een FIA of CIK Europees of Wereldkampioenschap (juni)

03-07-14 - De kart- en autosport kent vele kampioenschappen, waarbij de officiële FIA en CIK Europese en Wereldkampioenschappen de top van de piramide vormen. In deze 'top' is Nederland gelukkig ook goed vertegenwoordigd. KNAF Fast News houdt de verrichtingen van onze landgenoten in de gaten.
Autorensport - Zandvoort Masters met internationaal topprogramma

03-07-14 - Van 4 tot en met 6 juli staat Circuit Park Zandvoort in het teken van de Zandvoort Masters. Het internationale evenement verwelkomt een line-up van indrukwekkende raceseries. De hoofdrol is daarbij voor de Zandvoort Masters-wedstrijd, waarbij Formule 3-coureurs uit verschillende kampioenschappen tegen elkaar strijden.
De KNAF - Tweede FIA Sport Conference Week in München

03-07-14 - Het succes van de eerste, door de FIA georganiseerde Sport Conference Week, was voor de FIA aanleiding om ook dit jaar een Sport Conference Week te houden, ditmaal in samenwerking met de AVD, ADAC en de DMSB en dus in het hoofdkantoor van de ADAC in München.