De KNAF  
 
   
 
 

KNAF - Knac Nationale Autosport Federatie

Welkom op de internetsite van de KNAF. Op deze website vindt u alle informatie over het aanvragen of verlengen van uw licentie, de race en rally examens, de verschillende wedstrijdkalenders en nog veel meer. Als u suggesties of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op met het Federatiebureau.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Talent First - KTF-talent Larry ten Voorde start seizoen met dubbel podium

22/04/14 - KNAF Talent First-autorensporttalent Larry ten Voorde is het seizoen uitstekend begonnen. In het eerste raceweekend van de Formule Renault 1.6 NEC Junior mocht de 17-jarige rijder van MB Motorsport met een tweede en een derde plaats na beide wedstrijden op het podium plaatsnemen. “Dit was vandaag het hoogst haalbare. Helaas maakte ik zelf een paar foutjes . Voor de volgende races hebben we nog wat huiswerk te doen”, aldus Ten Voorde na afloop op Circuit Park Zandvoort.
Autorensport - Autosportkampioenschappen beleven sportieve seizoensstart bij paasraces op Circuit Park Zandvoort

22/04/14 - Met acht spannende wedstrijden op maandag, kenden de Paasraces niet alleen maar race-winnaars op het legendarische asfalt van Circuit Park Zandvoort. Ook 8.214 enthousiaste racefans genoten, ondanks de tegenvallende weersvoorspelling, met veel plezier van de fantastische wedstrijden met GT’s, toerwagens, sportscars en formulewagens in de Zandvoortse duinen.
Autocross - Reglementswijzigingen 2014 (1)

17/04/14 - Al onze inspanningen ten spijt zijn er toch wat puntjes niet goed in het reglement terecht gekomen zoals dit op 9 december 2013 is gepubliceerd.
Autorensport - Nationale autorensportseizoen van start met Paasraces

09/04/14 - Op maandag 21 april worden op Circuit Park Zandvoort de Paasraces verreden. Traditioneel beleven de diverse nationale en internationale series hun openingsrace tijdens het paasweekeinde. Het gezellige familie evenement kent dan ook een boeiend raceprogramma. Tijdens het paasweekeinde verschijnen maar liefst zes verschillende startvelden voor hun openingswedstrijden op het Zandvoortse asfalt.
De KNAF - Federatiebureau gesloten op Goede Vrijdag en 2e Paasdag

08/04/14 - Het Federatiebureau van de KNAF is gesloten op Goede Vrijdag en 2e paasdag. Officials en rijders die een aanvraag voor hun licentie hebben gedaan kunnen op de KNAF website zien of hun licentie reeds is afgegeven. Op dinsdag 22 april is het Federatiebureau weer geopend.
De KNAF - KNAF Fast News TV: Afl.2

01/04/14 - De nieuwste aflevering van KNAF Fast News TV is NU online! In deze uitgave van het maandelijkse videojournaal zien we de KNAF Talent First-talenten in actie bij SimDelft, doorlopen ze een mediatraining en vertellen ze hoe ze zich voorbereiden op het snel naderende seizoen. Klik op het KNAF Fast News TV-logo en kijk snel!
Autocross - Registratielijst Eurol/VEKA NK Autocross 2014

31/03/14 - Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers, Klik hier voor de definitieve registratielijst voor het Eurol/VEKA NK Autocross 2014. Registreren is niet meer mogelijk.
Hist. Rally - Reglement Touring Events historische rally's gepubliceerd

25/03/14 - Het bestuur Sectie Historische Rally's heeft vandaag het reglement Touring Events gepubliceerd!
Hist. Rally - De tussenstand van het Nederlands Historisch Rallykampioenschap na de Horneland Rally

25/03/14 - De tussenstand van het Nederlands Historisch Rally Kampioenschap na de Horneland Rally. Van 3 tot en met 6 april zal de Coppa d'Europa verreden worden.
Rallyracing - Reglementswijziging RST Junior Cup

25/03/14 - Reglementswijzigingen met ingang van 22-03-2014 zoals gepubliceerd op de KNAF website